Deelnemen in de Woningwaarde Vastgoed Obligaties

U wilt op uw vermogen meer rendement halen. U kunt met een deel daarvan veilig profiteren van de Thuisborg Woningwaarde Vastgoed Obligaties

Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Omdat de effecten minder flexibel zijn en meer risico opleveren dan het sparen via een bank is het verstandig om een voldoende groot gedeelte van uw vermogen voor sparen in plaats van investeren aan te wenden.

2016 en 2017 lieten een goede ontwikkeling van rendement zien op de Nederlandse woningmarkt. Daardoor kunnen wij beter offreren en stijgt de waarde van de woningen waarin wij bemiddelen. Ook is het makkelijker geworden om investeerders te interesseren voor onze vastgoedbeleggingen. Wij bieden u een tweetal Vastgoed Obligaties met keuze in looptijd en een aantrekkelijke rendementsvergoeding.


Obligatie Serie V

Obligatie Serie V werkt met een vast rendement. Vanaf een looptijd van 3 jaar bieden wij optioneel een extra rendementsvergoeding met een bandbreedte tussen -3,0% en 3,0%.

Kiest u voor deze extra optie, dan kan uw rendement 3% stijgen of dalen ten opzichte van het vaste rendement. Bij een looptijd van 3 jaar zou dan het minimale rendement 3% zijn en het maximale rendement komt uit op 9% (bij een maximale stijging van 3% van de Nederlandse woningmarkt zoals gepubliceerd door Huizenzoeker.nl).

U kunt natuurlijk ook kiezen voor het standaard vaste rendement van 6% (bij een looptijd van 3 jaar) door geen gebruik van de optie te maken.


Kenmerken

Obligatie serie V


Direct online inschrijven

Emissiekosten variëren met de omvang van de inschrijving. Converteerbaar in geval van grote wijzigingen op de Nederlandse huizenmarkt. Raadpleeg de akte en het prospectus voor de volledige voorwaarden.Obligatie Serie IV

Bij de Obligatie Serie IV bestaat het optionele deel uit een Inflatiebeschermer. Dat resulteert dan in het minimale rendement van 5% en het maximale rendement komt uit op 11% (bij een inflatie van 3% zoals vastgesteld en gepubliceerd door het CBS).

U kunt natuurlijk ook kiezen voor het vaste rendement van standaard 8% door geen gebruik van de inflatiebeschermer te maken.


Obligatie serie IV

Direct online inschrijven

Periode van inschrijving

De aanbiedingen van de Obligaties Serie III en de Obligaties Serie IV zijn ieder in duur begrensd tot een tijdvak van 1 jaar. Thuisborg behoudt zich het recht voor om zonder nadere opgave van redenen een uitgifte of aanbieding van obligaties/effecten stop te (doen) zetten, of te (doen) opschorten dan wel verzoeken tot inschrijvingen te (doen) weigeren.

Beleggen in vastgoed als alternatief voor sparen of als alternatief voor de lage rente

Beleggen in vastgoed is niet hetzelfde als sparen. Het rendement in vastgoed heeft een veel hoger risicoprofiel dan de rente die u krijgt op spaartegoeden. Daarnaast is het depositie garantie stelsel niet van toepassing op de bedragen die u in Thuisborg investeert. Hiervoor krijgt u een hogere rente vergoeding. Heeft u vragen? Dan kunt u het contactformulier op deze pagina invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.