Met onze winstdelingsregeling kan een woning eigenaar bij ons meer dan 100% van de marktwaarde voor zijn woning ontvangen. U komt hiervoor al in aanmerking, zodra u minder dan het maximale bedrag ineens opneemt bij aanvang. Zie hiervoor onze calculator.

Uitgangspunt is een minimum opbrengst van 80% van de woningwaarde zoals getaxeerd door een onafhankelijke NWWI-taxateur. Wanneer u nog een (rest-)hypotheek heeft, zal de opbrengst altijd als eerste worden aangewend om deze hypotheeklening volledig af te lossen. Op aanvraag brengen wij een offerte uit voor een vaste minimum opbrengst van 90% van de geldende marktwaarde. Wanneer u deze opbrengst niet direct volledig opneemt, maar een gedeelte daarvan later ontvangt, dan deelt u ook mee in de waardeontwikkeling van uw woning.

Wanneer uw woning voldoende in waarde stijgt, u niet de hele vaste vergoeding vooraf ineens opneemt en wanneer u enige tijd in de woning blijft wonen als huurder, dan stijgen de 80% vaste vergoeding plus de variabele winstdelingsvergoeding, boven de 100% van de oorspronkelijke woningwaarde.