Mijn woning is duidelijk meer/minder waard dan de marktwaarde, wat nu?

Mijn woning is duidelijk meer/minder waard dan de marktwaarde, wat nu?

In veel gevallen zal een woning door de eigenaar of diens adviseur of makelaar anders geprijsd worden dan dat de overheid of een makelaar dat doet. Dat kan een aantal verschillende oorzaken hebben. Wat voor Thuisborg in de eerste plaats van belang is, is dat er geen sprake is van onverwachte eigenschappen van de woning. Daarom zullen wij steeds de woning onafhankelijk laten taxeren en waar nodig bouwtechnisch laten keuren.

Waar het uiteindelijk om gaat, is wat de waarde van de woning is na afloop van de overeengekomen verhuurperiode. Dat is van veel groter belang voor het rendement van de verkoper/huurder. Deze waarde wordt bepaald door zaken in de algemene economie, die vaak op de lange termijn een veel grotere impact hebben dan alleen de waarde zelf op moment van aankoop daarvan.

Om deze reden beginnen wij met een standaard waarde, om dan vervolgens de begeleiding en de einduitkering samen met u te maximaliseren. Wij maken met u een plan rondom de aanpassingen, het beheer en het onderhoud van de woning voor de komende jaren.

By | 2018-01-19T11:00:59+00:00 januari 19th, 2018|0 Comments