VEILIG EN VERTROUWD WONEN

BIJ UW NAASTEN

MET MAANDELIJKSE UITKERING

U wilt zelfstandig blijven wonen met de ondersteuning van mantelzorg? Wij bieden een oplossing om dit mogelijk te maken en waarbij duurzaamheid centraal staat.

ONTLAST UW MANTELZORGER

  • Zelfstandig wonen in een duurzame en luxe modulaire woning in de buurt van uw mantelzorger

  • Thuisborg regelt de plaatsing van de woning voor u binnen Nederland en verzorgt waar nodig de vergunning bij de gemeente

  • Thuisborg beheert en verkoopt uw vrijkomende woning en verzorgt de verkoop

  • Bij het verlaten van de modulaire woning ontvangt u 100% van de huidige waarde van uw woning op basis van onafhankelijke taxatie

  • Gedurende het gebruik van de modulaire woning ontvangt u een maandelijkse vergoeding tot EUR 500,- per maand

Hulp en ondersteuning dichtbij

De traditionele woningoplossingen voorzien niet meer in de juiste behoefte. Mensen willen slimmer en goedkoper wonen. Waar dat nodig is, wonen mensen het liefst bij hun verzorgers in de buurt, en vice versa. Wij bieden de mogelijkheid om voor korte of langere tijd – voor zolang het nodig is – bij uw mantelzorger te zijn voor de (dagelijkse) ondersteuning, maar wel met zelfstandigheid, comfort, veiligheid en privacy.

Hoe ouder je wordt, hoe meer zorg je nodig hebt. De meeste woningen kunnen niet altijd aangepast worden, met bijvoorbeeld een traplift. Door de vergrijzing en krapte op de huizenmarkt is het lastiger om dan geschikte woonruimte te vinden (gelijkvloers en drempelloos). Onze modulaire woningen zijn daardoor uitermate geschikt voor senioren.

Duurzaamheid staat centraal voor wat betreft de keuze van materialen (recyclebaar of herbruikbaar) en toegepaste energiehuishouding, met gebruik van de meest moderne technieken op het gebied van zonne-energie en klimaatbeheersing.

Hoe gaan wij dit voor u realiseren

Thuisborg plaatst een duurzame en luxe modulaire woning op de door u gewenste locatie. Voor u, of juist voor uw mantelzorger(s). Wij financieren deze woning en betalen het vervoer en de plaatsingskosten.

U betaalt alleen de aansluitkosten, die van locatie tot locatie kunnen verschillen afhankelijk van uw wensen en de periode dat de woning naar verwachting in gebruik zal blijven. De woning kan zo lang als gewenst bewoond blijven; er is geen maximum.

De woning die leeg komt te staan, wordt beheerd door onze vastgoedbeheerder Vondellaan Vastgoedbeheer. Hier hoeft u dus niet meer naar om te kijken. Van Vondellaan krijgt u een maandelijkse vergoeding voor het gebruik/beheer van de vrijgekomen woning. Deze vergoeding kan oplopen tot EUR 500,- per maand; afhankelijk van de woning en van uw wensen en persoonlijke omstandigheden.

Wanneer de modulaire woning niet meer gewenst is, wordt de woning die onze vastgoedbeheerder in beheer heeft verkocht. U ontvangt dan 100% van de waarde die de woning had op het moment dat de modulaire woning in gebruik werd genomen. Deze waarde wordt vastgesteld door een onafhankelijk taxateur.

Keuze uit verschillende luxe woningen

Short Stay

De woonunits zijn voorzien van een woonkamer, een keuken, twee slaapkamers, een badkamer met toilet en een hal. De totale oppervlakte is ca. 60 m². Alle vertrekken zijn rolstoel en rollator toegankelijk

Long Stay

De woonunits zijn voorzien van een woonkamer, een keuken, twee slaapkamers, een badkamer met toilet en een hal. De totale oppervlakte is ca. 70 m². Alle vertrekken zijn rolstoel en rollator toegankelijk

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over onze modulaire woningen?
Neem contact met ons op via telefoonnummer 085 – 401 57 37

Wij voorzien u steeds van een persoonlijke offerte die wij graag met u en uw mantelzorger doornemen.
Onze informatievoorziening hierover is zonder kosten en verplicht u tot niets.

Bent u geïnteresseerd in mogelijkheden om te participeren in onze woningen?
Ook voor beleggingsmogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina of telefonisch via 085 – 401 57 37
Wij werken door heel Nederland voor senioren en voor particuliere vastgoed investeerders.

Veelgestelde vragen
Neem direct contact op