Vastgoed Obligaties

Vastgoed Obligaties 2018-03-24T11:19:22+00:00

Obligatie Serie IV

Obligatie Serie IV biedt een vast rendement.

Bij de obligatie Serie IV bestaat het optionele deel uit een Inflatiebeschermer. Dat resulteert dan in een minimum rendement van 5% en een maximum rendement van 11% (dit laatste bij een inflatie van 3% zoals vastgesteld en gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek).

U kunt natuurlijk ook kiezen voor het standaard vaste rendement van 8% (bij een looptijd van 3 jaar) door geen gebruik van de optie te maken.

Direct online inschrijven

Geen emissiekosten bij deze serie. Converteerbaar in geval van grote wijzigingen op de Nederlandse huizenmarkt. Raadpleeg het informatiedocument bij deze aanbieding.

Obligatie Serie V

Obligatie Serie V biedt een vast rendement.

Vanaf een looptijd van 3 jaar bieden wij naar keuze een extra rendementsvergoeding met een bandbreedte tussen -3,0% en 3,0%. Kiest u voor deze optie, dan kan uw rendement 3% stijgen of dalen ten opzichte van het basisrendement. Bij een looptijd van 3 jaar zou dan het minimale rendement 3% zijn en het maximale rendement 9% (dit laatste bij een stijging van de Nederlandse woningmarkt met 3%, zoals gepubliceerd door Huizenzoeker.nl).

U kunt natuurlijk ook kiezen voor het standaard vaste rendement van 6% (bij een looptijd van 3 jaar) door geen gebruik van de optie te maken.

Direct online inschrijven

Converteerbaar in geval van grote wijzigingen op de Nederlandse huizenmarkt. Raadpleeg het informatiedocument bij deze aanbieding.

Periode van inschrijving

De aanbiedingen van de obligaties Serie IV en V zijn ieder in duur begrensd tot een tijdvak van 1 jaar.

Beleggen in vastgoed als alternatief voor sparen of als alternatief voor de lage rente

Beleggen in vastgoed is niet hetzelfde als sparen. Het rendement in vastgoed heeft een hoger risicoprofiel dan de rente die u krijgt op spaartegoeden. Daarnaast is het depositie garantie stelsel niet van toepassing op de bedragen die u in Thuisborg investeert. Voor dit hogere risico krijgt u ook een hogere rente vergoeding. Heeft u vragen of wilt u een informatiedocument ontvangen? Neem dan contact met ons op.