Obligatie Serie X

U wilt een hoger rendement realiseren op uw vermogen. U kunt met een deel daarvan profiteren van de Thuisborg Woningwaarde Vastgoed Obligatie.

Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Omdat effecten en onroerend goed minder flexibel zijn en meer risico opleveren dan het sparen via een bank is het verstandig om een voldoende groot gedeelte van uw vermogen voor sparen in plaats van investeren aan te wenden.

Direct online inschrijven

Converteerbaar in geval van grote wijzigingen op de Nederlandse huizenmarkt. Online verhandelbaar. Raadpleeg de akte en het prospectus voor de volledige voorwaarden.

Obligatie Serie VIII

Obligatie Serie VIII werkt met een vast rendement. Vanaf een looptijd van 3 jaar bieden wij optioneel een extra rendementsvergoeding met een bandbreedte tussen -3% en 3%.

Kiest u voor deze extra optie, dan kan uw rendement 3% stijgen of dalen ten opzichte van het vaste rendement. Bij een looptijd van 3 jaar zou dan het minimale rendement 3% zijn en het maximale rendement komt uit op 9% (bij een maximale stijging van 3% van de Nederlandse woningmarkt zoals gepubliceerd door Huizenzoeker.nl).

U kunt natuurlijk ook kiezen voor het standaard vaste rendement van 6% (bij een looptijd van 3 jaar) door geen gebruik van de optie te maken.

Direct online inschrijven

Emissiekosten variëren met de omvang van de inschrijving. De omvang van de aanbieding en uitgifte van de obligaties kan worden uitgebreid. Converteerbaar in geval van grote wijzigingen op de Nederlandse huizenmarkt. Raadpleeg de akte en het informatiedocument voor de volledige voorwaarden.

Obligatie Serie IX

VOLGESCHREVEN

Wij bieden u een Vastgoed Obligatie met keuze in looptijd. Obligatie Serie IX werkt met een vast rendement.

De omvang van de aanbieding en uitgifte van de obligaties kan worden uitgebreid. Converteerbaar in geval van grote wijzigingen op de Nederlandse huizenmarkt. Raadpleeg de akte en het informatiedocument voor de volledige voorwaarden.

Periode van inschrijving

Deze aanbieding eindigt met de volledige plaatsing of tot en met 31 mei 2019.

Beleggen in vastgoed als alternatief voor sparen of als alternatief voor de lage rente

Beleggen in vastgoed is niet hetzelfde als sparen. Het rendement in vastgoed heeft een hoger risicoprofiel dan de rente die u krijgt op spaartegoeden. Daarnaast is het depositie garantie stelsel niet van toepassing op de bedragen die u in Thuisborg investeert. Voor dit hogere risico krijgt u ook een hogere rente vergoeding. Heeft u vragen of wilt u een informatiedocument ontvangen? Neem dan contact met ons op.