Woningen Verzilveren

Uw huis verkopen en terughuren? Thuisborg koopt woningen en verhuurt deze direct aan de verkoper terug. De verkoper krijgt zo weer de beschikking over het vermogen dat eerst in het huis vastzat.

Het voordeel van uw huis verkopen en er als huurder in blijven wonen, is in de eerste plaats dat u de woning en de woningomgeving houdt die uw eigen plek is; onbezorgd en net zo lang als u daar zelf wilt blijven wonen.

Daarnaast is de verkoop in deze vorm discreet; u hoeft er niet mee op internet en u weet direct wie in de toekomst uw verhuurder zal zijn. De formules waarmee wij werken zorgen ervoor dat wij in de komende jaren u en uw woning begeleiden in alle stadia van wonen.

Thuisborg houdt de ontwikkelingen in de woonmarkt, de behoefte van woningeigenaren en hun woonwensen nauwlettend in de gaten. Thuisborg staat dichtbij u en ontzorgt waar het gaat om zaken als:

Door grote belangstelling kan Thuisborg niet alle woningen in één keer verzilveren. Woningen die wij niet direct aankopen komen in aanmerking voor plaatsing op Borgplaats.

Borgplaats is hét online platform dat bemiddeld bij het matchen van verkopers en investeerder en dat oplossingen biedt voor de Nederlandse huizenmarkt. Borgplaats brengt investeerders en woningeigenaren bij elkaar zodat zij langer van hun woning kunnen blijven genieten.

Met het verzilveren van uw woningwaarde geven wij duurzaam wonen een nieuwe invulling. Thuisborg past binnen uw langjarige vermogensplanning en de fiscale optimalisatie van uw nalatenschap. Vraag er naar bij uw makelaar of financieel adviseur.

Woningwaarde Verzilverplan

Thuisborg richt zich op iedere woningbezitter (rijtjeswoning, 2 onder 1 kap, vrijstaande woningen, appartementen, etc.) in Nederland die zijn of haar woning wil verkopen, om er daarna als huurder in te blijven wonen. Het vermogen in de woning komt dan weer vrij voor andere bestedingen. Deze combinatie staat ook wel bekend als Sale & Lease Back of het ‘verzilveren’ van woningwaarde. Deze oplossing is bijzonder geschikt voor mensen die niet in aanmerking komen voor een hypotheeklening, of voor mensen voor wie het vermogen in de eigen woning nu, belangrijker is dan het nalaten van een erfenis later.

> Ga naar
Woningwaarde Estate Plan

Het Estate Plan is bedoeld voor woningeigenaren die het volledige eigendom van hun woning willen behouden, maar wel een gedeelte van de waarde daarvan willen inzetten voor optimale fiscale vermogensplanning of voor aanvulling van pensioeninkomsten. U ontvangt maandelijks of jaarlijks een aanbetaling op de toekomstige koopsom voor uw woning.

> Ga naar