thuisborg

Meer rendement op uw vermogen behalen?

Profiteer van de prijsontwikkelingen op de Nederlandse particuliere woningmarkt

 • Investeren kan al vanaf EUR 1.000,-
 • Behaal een maximaal rendement van 8%
 • Rente per kalenderkwartaal uitbetaald
 • Keuze uit diverse looptijden
 • Geheel gratis en vrijblijvend advies

Thuisborg gelooft in de Nederlandse huizenmarkt. In langjarig verhuurd vastgoed en in verantwoord beheer daarvan. Stijgen onze woningen in waarde? Dan profiteert u daarvan mee. Transparant en controleerbaar.

Over Thuisborg Finance B.V.

Wat zijn de voordelen voor investeerders?

Het verzilveren van huizen en woningwaarde biedt kansen voor investeerders die verder kijken dan de lage spaarrentes of de onzekere ontwikkelingen op de kapitaalmarkt. In onze visie is investeren in de Nederlandse woningmarkt het nieuwe sparen.

Voor investeerders die kennis met ons willen maken, maken wij het mogelijk om met participaties vanaf EUR 1.000,- onze dienstverlening naar senioren te ondersteunen. In ruil daarvoor ontvangt u een vaste jaarlijks rente.

Wilt u helemaal zorgeloos profiteren van de Nederlandse woningmarkt dan bieden wij op grotere participatie vanaf EUR 100.000 een aantrekkelijke vaste rentevergoeding.

Veel gestelde vragen

 • Wat doet Thuisborg?

  THUISBORG INKOMENSAANVULLER

  De Inkomensaanvuller van Thuisborg helpt woningeigenaren bij het aanvullen van het inkomen. Met het ‘gelijk geholpen’ concept biedt Thuisborg de mogelijkheid om het kapitaal dat in de woning vastzit, beschikbaar te maken voor eigen doeleinden. Zonder dat de woningeigenaar hoeft te verhuizen. Ideaal in deze tijden van hoge inflatie en stijgende kosten.


  THUISBORG VERZILVERPLAN

  Thuisborg richt zich op iedere woningbezitter in Nederland die zijn of haar woning wil verkopen, om er daarna als huurder in te blijven wonen.


  THUISBORG ESTATE PLAN

  Het Estate Plan is bedoeld voor woningeigenaren die het volledige eigendom van hun woning willen behouden. Men ontvangt maandelijks of jaarlijks een aanbetaling op de toekomstige koopsom van de woning.


  THUISBORG MODULAIR WONENPLAN

  Thuisborg levert duurzame en luxe modulaire mantelzorg woningen, zodat men zelfstandig in de buurt van de mantelzorger kan wonen. Modulaire woningen kunnen steeds afzonderlijk worden gekocht of gehuurd bij Thuisborg, in elke gewenste opstelling of inrichting, afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen, ook voor relatief korte perioden.

 • Wat zijn woningwaarde obligaties?

  Woningwaarde Vastgoed Obligaties zijn obligaties en worden aangeboden door Thuisborg Finance B.V. Ze zijn bedoeld voor investeerders die willen beleggen in de prijsontwikkeling van de Nederlandse particuliere woningmarkt. Zie Vastgoed Obligaties

  Met de aangetrokken gelden worden hypotheekvrije, goed verkoopbare en langjarig verhuurde woningen bemiddeld en aangekocht. Daarnaast wordt er geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling van het verzilveren van woningen, in de begeleiding van zowel huurders als investeerders, in de ontwikkeling van een online handelsplatform (Borgplaats) en in onze website als digitaal platform, met alle daaraan gekoppelde dienstverlening.

 • Waarom is er geen AFM-toezicht op de aangeboden investeringen?

  De standaard AFM vrijstellingsvermelding zegt niets over de kwaliteit van de aanbieding maar informeert u enkel over het feit dat deze is vrijgesteld van de verplichting om een Wft-prospectus te publiceren. Er is wel degelijk toezicht van de AFM op de aanbieding van deze effecten van Thuisborg. Echter, dat toezicht is gebaseerd op de Wet handhaving consumentenbescherming (Whc), niet op de Wet financieel toezicht (Wft).