fbpx
Image
Image

Investeren in Woningen

U wilt op uw vermogen meer rendement halen? U kunt met een deel daarvan veilig profiteren van de Thuisborg Woningwaarde Vastgoed Obligaties. In onze visie is investeren in de Nederlandse woningmarkt het nieuwe sparen.

Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Omdat effecten minder flexibel zijn en meer risico opleveren dan het sparen via een bank is het verstandig om een voldoende groot gedeelte van uw vermogen voor sparen in plaats van investeren aan te wenden.

Image

Onze producten zijn bedoeld voor investeerders die willen profiteren van de prijsontwikkelingen op de Nederlandse particuliere woningmarkt. Met het aangetrokken vermogen worden goed verkoopbare en langdurig verhuurde woningen aangekocht en wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe oplossingen voor de Nederlandse woningmarkt en informatievoorziening aan woningeigenaren.

Wij bieden u een tweetal Vastgoed Obligaties met keuze in looptijd en een aantrekkelijke rendementsvergoeding.

Deelnemen in de Woningwaarde Vastgoed Obligaties Serie XVII

Deelnemen in de Woningwaarde Vastgoed Obligaties Serie XVI

Directe en Indirecte Investeringen in Verhuurd Vastgoed

Als directe eigenaar van een verhuurde woning heeft u meer zekerheid maar ook meer verantwoordelijkheden. Het rendement op een eigen beleggingspand kan hoger zijn, maar u bent ook verantwoordelijk voor het onderhoud en voor het naleven van alle wettelijke verplichtingen als verhuurder.

In samenwerking met Vondellaan Vastgoed Beheer B.V., bieden wij u de mogelijkheden aan om direct te investeren in Nederlands verhuurd vastgoed. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen. In een persoonlijk gesprek zullen wij kijken naar uw wensen, persoonlijke situatie en voorkeuren.

Mijn Thuisborg

Onze investeerders krijgen toegang tot hun eigen beveiligde omgeving waarin zij hun investeringen kunnen volgen.
Hierin is onder andere de marktontwikkeling te zien, het laatste nieuws te volgen en kunnen eenvoudig nieuwe deelnames worden geplaatst.