Overwaarde verzilveren stappenplan

Het verzilveren van uw overwaarde gaat in 5 heldere stappen. Heeft u na het lezen nog vragen, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

  • Flexibel op uw wensen afgestemd
  • Geen makelaars, geen verborgen kosten
  • Binnen 48 uur antwoord

5 - stappenplan overwaarde verzilveren

In 5 simpele stappen uw overwaarde verzilveren. Hieronder leest u meer over onze werkwijze, en hoe het verzilveren van uw woning tot stand komt.

Woningwaarde Estate PlanWoningwaarde Verzilverplan

In een telefonisch intakegesprek worden de mogelijkheden met u besproken. Aanvullend kan er nog informatie naar u worden gestuurd.

Bij interesse zal Thuisborg voor u een waardebepaling van de woning opvragen. De kosten hiervoor zijn EUR 50,-. Deze kosten zullen bij u in rekening worden gebracht. Wanneer wij tot overeenstemming komen nemen wij deze kosten over. Op basis van deze waardebepaling zal een indicatieve berekening worden gemaakt.

Zodra deze indicatie voor u bespreekbaar is, zullen wij uw woning komen bezichtigen.

Op basis van ons overleg, de bezichtiging en de verstrekte informatie zal een taxatie en eventueel een bouwkundige keuring plaatsvinden. De kosten van deze taxatie zijn voor uw rekening, maar worden overgenomen wanneer wij tot een transactie komen. Op basis van de taxatie zullen wij een voorstel doen.

Na akkoord van dit voorstel wordt de koopovereenkomst opgemaakt, hierin is het recht van hypotheek op (de verkoopopbrengst van) uw woning opgenomen, als aanvullende zekerheid voor Thuisborg. Dit recht van hypotheek wordt door de notaris vastgelegd. Een uittreksel van onze koopovereenkomst wordt bij het Kadaster gedeponeerd.

In een telefonisch intakegesprek worden de mogelijkheden met u besproken. Aanvullend kan er nog informatie naar u worden gestuurd.

Wanneer u uw woning wilt verzilveren via Thuisborg of door plaatsing op Borgplaats, zal Thuisborg een waardebepaling van de woning opvragen. De kosten hiervoor bedragen EUR 50,- en zullen bij u in rekening worden gebracht. Wanneer Thuisborg uw woning verzilvert of wanneer er via Borgplaats een bemiddeling plaats vindt, nemen wij deze kosten over.

Thuisborg zal vervolgens een indicatieve berekening maken gebaseerd op de waardebepaling en de door u verstrekte gegevens. Zodra wij overgaan tot bezichtiging van uw woning dient er een overeenkomst tot dienstverlening getekend te worden.

Komen de partijen tot overeenstemming over de prijzen, de vergoedingen en de levering, dan zal een NWWI-taxatie en eventueel een bouwkundige keuring plaatsvinden. Op basis van de NWWI-taxatie zullen wij een definitief voorstel doen.

Na akkoord van dit voorstel worden de huur- en koopovereenkomst opgemaakt. De overdracht van de woning zal plaatsvinden bij een door Thuisborg aan te wijzen notaris.

Graag bespreken we geheel vrijblijvend de mogelijkheden met u

Vul hier uw gegevens in en dan nemen we binnen een werkdag contact met u op

Aanhef:*

Uw naam:*

Achternaam:*

Uw e-mailadres:*

Uw telefoonnummer:*