Over Thuisborg

Modulair Wonen

Onze producten en diensten in modulair wonen zijn bedoeld voor Nederlandse particuliere woningeigenaren en woning investeerders.

> Lees meer

Modulair Wonen

Onze producten in het investeren in woningen zijn bedoeld voor zelfstandige investeerders die willen profiteren van de prijsontwikkeling op de particuliere woningmarkt. Met het aangetrokken vermogen worden goed verkoopbare en langdurig verhuurde woningen aangekocht.

> Lees meer

Verzilveren van Woningen

Onze diensten van het verzilveren van woningen zijn gericht op een duurzame, gedecentraliseerde samenwerking tussen bewoners en eigenaren van vastgoed. Samen maken wij de transitie van zelfstandig wonen, naar huren en uiteindelijk naar doorverkoop van de woning. Samen maken wij vooraf duidelijke afspraken over het beheer en het onderhoud daarvan tijdens de huurperiode.

> Lees meer

Daarnaast investeren wij in de verdere ontwikkeling van verzilverd en modulair wonen door het informeren en begeleiden van consumenten op de woningmarkt, door de ontwikkeling van online platformen en door het matchen van particulieren en vastgoed.