Image

Woningwaarde Calculator

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden in uw situatie.

Telefoon: 020-808 21 40
Email: info@thuisborg.nl

Woningwaarde Calculator

Deze calculator geeft een eerste indruk van wat u bij Thuisborg kunt ontvangen voor uw woning. U vult een geschatte waarde van uw woning in en welk bedrag u daarvan nu graag uitgekeerd ziet worden. Houd er rekening mee dat de huidige hypotheek met dit bedrag kan worden afgelost. Ook kunt u invullen wanneer u het laatste gedeelte van de uitkering voor uw woning wilt ontvangen (einde huurperiode).

Als resultaat ziet u dan, welke huurvergoeding u betaalt over uw eerst uitkering, en welke slotuitkering u ontvangt voor uw restende vermogen in uw woning. Hoe meer waarde u in de woning laat zitten, dus niet laat uitkeren bij aanvang, hoe meer u daarna meedeelt in de latere waardestijging van de woning.

Deze calculator geeft dan een indicatie van mogelijke verkoop- en huurvergoedingen. Op deze indicatie is een disclaimer van toepassing.

> Disclaimer

Mogelijkheden

Inzicht in uw situatie

Krijg inzicht in mogelijke aanpassingen van uw eigen woning om daar zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen. Alle informatie heeft u op één plek. Daarnaast heeft u een aanspreekpunt voor vragen, nu of in de toekomst.

Ergotherapie

U kunt begeleiding krijgen bij het aanpassen van de woning door een ergotherapeut.

Ontzorging

Door ons netwerk kunnen wij direct met bijvoorbeeld de gemeente of leveranciers contact opnemen over de aanvraag van hulpmiddelen als een scootmobiel of rolstoel.

Met onze dienstverlening proberen wij mensen langer thuis te laten wonen.