Woningwaarde Estate Plan

Voor het verzilveren van uw woning op basis van het Estate Plan, is het van belang dat uw woning hypotheekvrij is. Daarnaast dient uw woning vrij van beslagen te zijn en eventuele achterstanden van betalingen (nutsbedrijven, OZB, etc.) te zijn voldaan.

Over het Woningwaarde Estate Plan

Het Estate Plan is bedoeld voor woningeigenaren die het volledige eigendom van hun woning willen behouden, maar wel een gedeelte van de waarde willen investeren voor maximale fiscale vermogensplanning van voor aanvulling van pensioeninkomsten. U ontvangt tot 125%  van de getaxeerde waarde van uw woning , op basis van een onafhankelijke (NWWI-) taxatie.


U ontvangt maandelijks of jaarlijks een aanbetaling op de toekomstige koopsom voor uw woning. Voor het verzilveren van uw woning op basis van het Estate Plan, is het van belang dat uw woning hypotheekvrij is. Daarnaast dient uw woning vrij van beslagen te zijn en eventuele achterstanden van betalingen (nutsbedrijven, OZB, etc.) te zijn voldaan.


Wanneer u nog een lopende hypotheeklening heeft, komt u mogelijk niet in aanmerking. Dit hangt af van de resterende looptijd en omvang van deze lening.

Graag bespreken we geheel vrijblijvend de mogelijkheden met u

Vul hier uw gegevens in en dan nemen we binnen een werkdag contact met u op

Aanhef:*

Uw naam:*

Achternaam:*

Uw e-mailadres:*

Uw telefoonnummer:*