Woningwaarde Verzilverplan

Thuisborg koopt uw woning en verhuurt deze direct aan u terug. U krijgt zo weer de beschikking over het vermogen dat eerst in het huis vastzat. Wij streven naar eerlijke aankoopprijzen en betaalbare huren. Dat vertaalt zich in een maatschappelijk verantwoord rendement voor investeerders en huizenverkopers

Over het Woningwaarde Verzilverplan

Dit proces van woning of overwaarde verzilveren (sale and lease back) is in landen als Frankrijk en Duitsland heel populair, maar in Nederland is het minder bekend.


Wat wij bieden is ongestoord woongenot tegen een eerlijke prijs. Wat uiteindelijk de waarde van uw woning en uw vermogen bepaalt, is vooral de kwaliteit van het onderhoud en de hoogte van de huur. Hierover maken wij samen afspraken, zodat onze belangen steeds zijn gericht op (de verdeling van) een zo hoog mogelijke eindwaarde, en de huur gedurende deze periode steeds goed betaalbaar blijft.


Het is van belang dat uw woning hypotheekvrij is, of wanneer u nog een lopende hypotheek heeft, de hypotheek aflossen met het ontvangen bedrag bij aanvang van verzilveren (verkoop van uw woning). Thuisborg verzilvert tot 125  % van de getaxeerde woningwaarde . Daarnaast zijn er betalingen (nutsbedrijven, OZB, etc.) die moeten worden voldaan.

Graag bespreken we geheel vrijblijvend de mogelijkheden met u

Vul hier uw gegevens in en dan nemen we binnen een werkdag contact met u op

Aanhef:*

Uw naam:*

Achternaam:*

Uw e-mailadres:*

Uw telefoonnummer:*